Købsvilkår

SÅDAN HANDLER DU

Når du køber en ejerlejlighed i Fjordtårnet, sker det gennem ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen.
Købet foregår ved, at ejendomsmægleren gennemgår en købsaftale med bilag, og at købsaftalen herefter underskrives.

KØBSAFTALEN – BETINGET AF GODKENDELSE

Det er trygt at handle ejerlejlighed på projektstadiet, da dit køb altid vil være med forbehold for dine rådgiveres godkendelse af handlen.
Købsaftalen er udarbejdet af advokatfirmaet Hjulmand & Kaptain, som er sælgers advokat, og som har mange års erfaringer indenfor projektsalg.
Købsaftalen er som standard betinget af Købers bank og advokat. Købsaftalen sendes efter underskrift til godkendelse hos købers bank og advokat. Godkendelsen skal foreligge indenfor en aftalt tidsfrist, som typisk er 8 dage.

DEPOSITUM OG BANKGARANTI

Ved køb af en projektlejlighed, skal der ikke indbetales en deponering, men 8 dage efter købsaftalens underskrift, skal der foreligge en bankgaranti fra dit pengeinstitut.
Bankgarantien tjener til sikkerhed for handlen og erstattes på overtagelsesdagen af kontant betaling. På den måde følges nøgle og penge ad!

FORTRYDELSESRET

Ud over ovennævnte godkendelser fra din bank og advokat, har du som køber ligeledes en fortrydelsesret ved køb af bolig. Indtil 6 hverdage efter at aftalen er underskrevet af begge parter, kan du – uden nogen grund – vælge at træde tilbage fra handlen.
Det er gratis at gøre brug af sin fortrydelsesret, ligesom det er gratis, hvis bank eller advokat annullerer handlen indenfor den nævnte frist.

INDFLYTNING, 1-ÅRS OG 5-ÅRS GENNEMGANG

Cirka 14 dage inden den endelige aflevering afholder Sælger en for-aflevering. Her gennemgås lejligheden med køber, så der er tid til at udbedre eventuelle fejl og mangler, inden den endelige aflevering, hvor der også udleveres en beboermappe med vejledninger.
Der vil igen ske gennemgang af boligen efter 1 år og igen efter 5 år.
Vi ønsker at samtlige nye beboere får overdraget den bolig, som de har drømt om.

Lejevilkår

  • Ingen husdyr
  • Depositum: 3 måneders husleje, 1 mdr. forudbetalt leje og første måneds husleje
  • Overtagelse snarest muligt
  • Mulighed for at leje p-plads
  • Alt i hårde hvidevarer medfølger
  • Viceværtordning

Kontakt Ejendomsmæglerfirmaet
Thorkild Kristensen

Hør mere om Fjordtårnet ved at kontakte:

HASSERIS

Tlf. 96 31 60 00

AALBORG

Tlf. 96 15 50 00