Som et fyrtårn i et hav af enestående aktiviteter og tilbud.

Fjordtårnet er placeret midt i alt det, der sker, og det, der er værd at være en del af. Inden for gåafstand er der dagligvarebutikker, apotek, optiker, bank og fitnesscenter samt alskens butikker på og omkring det hyggelige Nørresundby Torv.

Uden for døren ligger den nye Kulturbro-Aalborg, som binder Nørresundby sammen med Aalborg for gående og cyklister tværs over Limfjorden, og Lindholm Strandpark, den grønne kile, som grænser op til Lindholm Brygge med sit 8 hektar store rekreativt område, der bugner med muligheder for at slå sig løs.

I Fjordtårnet bliver Limfjorden med al sin aktivitet hurtigt en integreret del af dagligdagen. Der er nok at se på, når de flotte sejlskibe, hyggelige fiskerkuttere, imponerende containerskibe og folk på SUP (stand up paddle) sejler forbi. En gang om året er der Aalborg Regatta, og i 2019 er Aalborg atter vært for den internationale kapsejlads, The Tall Ships Races.

Fra Fjordtårnet er der kun en kort spadseretur til Aalborgs restauranter, cafeer og hyggelige beværtninger, teater og biografer, koncerter i Musikkens Hus, på Skråen eller i AKKC og udstillinger på Kunsten, Utzon eller i Spritten. Spritten er også stedet, hvor Byens Torv og det nye Street Food Market skyder op.

 

Kontakt Ejendomsmæglerfirmaet
Thorkild Kristensen

Hør mere om Fjordtårnet ved at kontakte:

HASSERIS

Tlf. 96 31 60 00

AALBORG

Tlf. 96 15 50 00