Type 1

Lejlighed med sol og farve i kinderne

I Fjordtårnet er der udsigt til gode oplevelser – for eksempel i den brede, lyse stue, hvor der er udsigt til fjorden, i det praktisk indrettede køkken med plads til det hele, i soveværelset, hvor du kan ligge i sengen og kigge ud på stjernerne over Aalborg, og fra den vestvendte altan. Her er der sol både eftermiddag og aften – perfekt til at få lidt farve i kinderne over en kop eftermiddagskaffe eller en god middag akkompagneret af skibene lige nedenfor, der driver forbi i solnedgangen.

Nydelse fra gulv til loft

Denne lejlighed er ren nydelse. De hvide vægge, gipslofterne med akustikfelter i stue, og de flotte gulve af hvidpigmenteret ask er nemme at holde rene. Ventilationsanlægget indblæser luft i opholdsrum, så luften altid er frisk. Det, kombineret med et køkken med grebsfri lakerede låger, de smarte hvidevarer, skabe med skydelåger i flere rum og fuld udnyttelse af højden, gør livet i hjemmet nemt og bekvemt.

 

Lejlighedstype 1
BBR areal: 96 m2
Tinglyst areal: 84 m2
Altan: 11 m2
Det viste er eksempel på type 1, for præcis tegning, se boligoversigten.

Udsigt til land og vand

Fra den store, vestvendte altan er der frit udsyn over Lindholm Strandpark, det smukke, grønne naturområde på den nordlige side af Limfjorden. Nyd synet af de mange aktiviteter på land – og på fjorden helt ud til Egholm. Når du tager elevatoren ned, ligger oplevelserne for dine fødder; Nørresundby Torv, butikker, supermarked, sportscenter, natur og kultur.

Kontakt Ejendomsmæglerfirmaet
Thorkild Kristensen

Vil du gerne vide mere om type 1 eller de andre spændende boliger i Fjordtårnet, er du
meget velkommen til at kontakte vores mæglere.

 

Hasseris

Tlf. 96 31 60 00

Aalborg

Tlf. 96 15 50 00