Type 2

I østen stiger solen op

I Fjordtårnet er der udsigt til smukke oplevelser – både inde i lejligheden, som har det skønneste lysindfald fra det øjeblik solen står op til langt op ad formiddagen og et flot kig til fjorden fra stuen – og udenfor fra den østvendte altan. Her er der et enestående vue over hele den østlige og nordlige del af Nørresundby, Limfjordsbroen og Aalborg skyline, som du kan nyde med en god kop morgenkaffe i hånden – alene eller i hyggeligt selskab.

Godt skruet sammen

I denne lejlighed er hver eneste kvadratmeter udnyttet helt perfekt. I entré og soveværelse er der skabe med skydelåger, som er pladsbesparende og gør, at højden kan udnyttes fuldt ud, og i opholdsrummene er der godt med vægplads til ophæng af dine yndlingsmalerier. Vaskemaskine og tumbler er fuldt integreret i det lækre og rummelige badeværelse, og ventilationsanlægget, som udskifter luften i lejligheden efter behov, er placeret i et teknikskab, så det knap nok ses. Den 11 kvm store altan fungerer som en forlængelse af stuen – et frirum for alle med hang til god udsigt og frisk luft.

 

Lejlighedstype 2
BBR areal: 100 m2
Tinglyst areal: 88 m2
Altan: 11 m2
Det viste er eksempel på type 2, for præcis tegning, se boligoversigten.

Oplevelser lige til højrebenet

Nyd synet af de mange skibe, der glider langsomt forbi nedenfor på fjorden, og alt det andet liv på fjorden og i den nordøstlige del af Nørresundby fra din sofa eller altan. Hvis du er på udkig efter oplevelser, er du kommet til det rette sted. Og når du selv vil ud og være en del af det hele, tager du bare elevatoren ned, så ligger oplevelserne lige til højrebenet; Nørresundby Torv, butikker, supermarked, sportscenter, natur og kultur.

Kontakt Ejendomsmæglerfirmaet
Thorkild Kristensen

Vil du gerne vide mere om type 2 eller de andre spændende boliger i Fjordtårnet, er du
meget velkommen til at kontakte vores mæglere.

Hasseris

Tlf. 96 31 60 00

Aalborg

Tlf. 96 15 50 00