Type 4

Lejlighed med udsyn fra første parket

I Fjordtårnet er der udsigt til gode oplevelser – både inde i den lækre, lyse lejlighed for eksempel i den åbne stue med de store vinduer, i køkkenet ved køkken-øen med plads til to barstole eller på værelserne, som kan indrettes præcis, som der er behov for, og på den sydvente altan. Her er der sol fra middag til aften, og du har første parket til det skønne liv på vandet og så langt øjet rækker ovre på den anden side af fjorden.

Masser af luft inde og ude

Denne lejlighed er indrettet med lys og luftighed for øje. Indtrykket er let – med hvide, nymalede vægge, gipslofter; endda med akustikfelter i stuen, flotte gulve af hvidpigmenteret ask og et moderne køkken med hvid lak og grebsfri låger. Både entré og soveværelse byder på skabe med skydelåger, så højden i skabet kan udnyttes fuldt ud. Alle lejligheder har desuden eget ventilationsanlæg, som udskifter luften efter behov – og er der brug for endnu mere frisk luft, er der reserveret plads til dig på den 11 kvm store altan.

 

Lejlighedstype 4
BBR areal: 108 m2
Tinglyst areal: 96 m2
Altan: 11 m2
Det viste er eksempel på type 1, for præcis tegning, se boligoversigten.

Få det hele med

Du kan være ganske rolig for, at du ikke går glip af noget, når du bor her. Udsigten fra altanen til det glade liv på Limfjorden, Aalborg skyline og Limfjordsbroen er uden sammenligning. Kigger du i modsatte retning, er der udsigt fra Lindholm Strandpark og helt ud til Egholm. Når du tager elevatoren ned, ligger oplevelserne for dine fødder; Nørresundby Torv, butikker, supermarked, sportscenter, natur og kultur.

Kontakt Ejendomsmæglerfirmaet
Thorkild Kristensen

Vil du gerne vide mere om type 4 eller de andre spændende boliger i Fjordtårnet, er du
meget velkommen til at kontakte vores mæglere.

Hasseris

Tlf. 96 31 60 00

Aaalborg

Tlf. 96 15 50 00